Atlas
Federale Overheidsdienst FinanciŽn
Welkom op VENSOC
flag
 
Logoff

  Aangifte in de vennootschapsbelasting

  Algemeen

Via deze weg bieden wij u de mogelijkheid om uw aangiften in de vennootschapsbelasting langs elektronische weg (formaat Adobe Acrobat Reader 7.0 of hoger) op te stellen en te verzenden.

Omdat de te verzenden gegevens van vertrouwelijke aard zijn moet de elektronische verbinding beveiligd worden. Hiervoor kan u gebruik maken van de elektronische identiteitskaart (eID) of een digitaal certificaat klasse 3.

Verdere informatie over het gebruik van Vensoc vindt u in de gebruikershandleiding en de FAQ.


  Nieuw! Wijzigingen vanaf aanslagjaar 2011

Voor het indienen van aangiften vennootschapsbelasting met betrekking tot aanslagjaar 2011 zal u niet langer Vensoc kunnen gebruiken. De Administratie heeft hiervoor een nieuwe toepassing ontwikkeld, BizTax genaamd.

Met betrekking tot aanslagjaar 2010 en vorige zal niets wijzigen. Hiervoor dient u nog steeds de toepassing Vensoc te gebruiken (ťn dus met verplichte bestandsnamen, aparte Finformformulieren, enz.)


  Belangrijke informatie
  • Belangrijk! Vanaf 21.01.2013 is het niet langer mogelijk om een aangifte in de vennootschapsbelasting aanslagjaar 2010 via Vensoc in te dienen. U kan de aangifte wel nog indienen d.m.v. de papieren aangifte die u per post werd toegestuurd.
  • BIZTAX, de nieuwe toepassing om vanaf aanslagjaar 2011 de aangifte in de vennootschapsbelasting elektronisch in te dienen, is beschikbaar via www.biztax.be of via de portaalsite van de FOD Financien (www.minfin.fgov.be > E-services > BizTax).
  • Op werkdagen kunt U ons contacteren op het telefoonnummer 0257/257.57 .
  • Uiterste indieningsdatum aangifte vennootschapsbelasting aanslagjaar 2010.